Prime Minister's Office
PM condoles demise of former MP Shri C Janga Reddy
05 FEB 2022 12:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of former Member of Parliament, Shri C Janga Reddy.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Shri C Janga Reddy Garu devoted his life to public service. He was an integral part of the efforts to take the Jana Sangh and BJP to new heights of success. He made a place in the hearts and minds of several people. He also motivated many Karyakartas. Saddened by his demise.
Shri C Janga Reddy Garu was an effective voice for the BJP at a very critical phase of the Party’s trajectory. Spoke to his son and expressed condolences. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হান্নগী এম.পি. শ্রী সি. জনগা রেদ্দীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
05 FEB 2022 12:07PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্নগী পার্লিয়ামেন্তকী মেম্বর শ্রী সি. জনগা রেদ্দীনা লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“শ্রী সি. জনগা রেদ্দীনা মহাক্কী পুন্সী পুম্বা মীয়ামগী সেবাদা কত্থোকখি। জন সঙ্ঘ অমসুং বি.জে.পি.বু মায় পাকপগী অনৌবা অৱাংবা থাক্তা পুখৎনবা হোৎনখিবশিংদা মহাক মরুওইবা মীশক অমা ওইখি। মহাক্না মীওই কয়াগী থম্মোয় অমসুং ৱাখলদা মফম অমা কনবা ঙমখি। মহাক্না কার্য়কর্তা কয়াবুসু পুক্নিং থৌগৎপীখি। মহাক্না লৈখিদবদা অৱাবা পোকহল্লে।
শ্রী সি. জনগা রেদ্দী গারু পার্তীগী ত্রাজেক্তরীগী য়াম্না মরু ওইবা ফেজ অমদা বি.জে.পি.গীদমক ইফেক্তিব ওইবা খোঞ্জেল অমা ওইবীখি। ঐহাক্না মহাক্কী মচানুপাগা ৱারী শানজরে অমদি অৱাবা ফোংদোকচরি। ওম শান্তী।”