Prime Minister's Office
PM condoles demise of former MP Shri C Janga Reddy
05 FEB 2022 12:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of former Member of Parliament, Shri C Janga Reddy.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Shri C Janga Reddy Garu devoted his life to public service. He was an integral part of the efforts to take the Jana Sangh and BJP to new heights of success. He made a place in the hearts and minds of several people. He also motivated many Karyakartas. Saddened by his demise.
Shri C Janga Reddy Garu was an effective voice for the BJP at a very critical phase of the Party’s trajectory. Spoke to his son and expressed condolences. Om Shanti."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପୂର୍ବତନ ସାଂସଦ ଶ୍ରୀ ସି ଜଙ୍ଗା ରେଡ୍ଡୀଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଦୁଃଖ ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି
05 FEB 2022 12:07PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ପୂର୍ବତନ ସାଂସଦ ଶ୍ରୀ ସି ଜଙ୍ଗା ରେଡ୍ଡୀଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ଗଭୀର ଦୁଃଖ ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଶ୍ରୀ ସି ଜଙ୍ଗା ରେଡ୍ଡୀ ଗାରୁ ତାଙ୍କ ଜୀବନକୁ ଜନସେବାରେ ଉତ୍ସର୍ଗ କରିଥିଲେ । ଜନ ସଂଘ ଏବଂ ବିଜେପିକୁ ସଫଳତାର ନୂତନ ଶିଖରକୁ ଆଣିବା ପାଇଁ ହୋଇଥିବା ଉଦ୍ୟମର ସେ ଏକ ଅବିଚ୍ଛେଦ୍ୟ ଅଙ୍ଗ ଥିଲେ । ସେ ଅନେକ ଲୋକଙ୍କ ହୃଦୟରେ ଏବଂ ମନରେ ଏକ ସ୍ଥାନ ସୃଷ୍ଟି କରିଥିଲେ । ତାଙ୍କର ମୃତ୍ୟୁରେ ଦୁଃଖିତ ।
ଶ୍ରୀ ସି ଜଙ୍ଗା ରେଡ୍ଡୀ ଗାରୁ ଦଳର ଯାତ୍ରାପଥର ଏକ ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ପର୍ଯ୍ୟାୟରେ ବିଜେପି ପାଇଁ ଏକ ପ୍ରଭାବଶାଳୀ ସ୍ୱର ଥିଲେ । ତାଙ୍କ ପୁଅ ସହ କଥା ହୋଇ ସମବେଦନା ଜଣାଇଛି । ଓମ୍ ଶାନ୍ତି ।”