ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ରାଷ୍ଟ୍ରୀୟ ଯୁଦ୍ଧ ସ୍ମାରକୀ ପରିଦର୍ଶନ କରିବାକୁ ଅନୁରୋଧ କରିଛନ୍ତି
02 FEB 2022 9:55PM by PIB Bhubaneswar
ଏନ୍ଡବ୍ଲ୍ୟୁଏମ୍ ରେ ମାନିକ ବାତ୍ରା ଭିଡିଓ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି
ରାଷ୍ଟ୍ରୀୟ ଯୁଦ୍ଧ ସ୍ମାରକୀ ଗସ୍ତରେ ଥିବା ଟେବୁଲ ଟେନିସ ଖେଳାଳି ମାନିକ ବାତ୍ରାଙ୍କ ଏକ ଭିଡିଓକୁ ଟୁଇଟ୍ ଯୋଗେ ସେୟାର କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଜାତୀୟ ଯୁଦ୍ଧ ସ୍ମାରକୀ ପରିଦର୍ଶନ କରିବାକୁ ଅନୁରୋଧ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି:
“ଭାରତର ଗର୍ବ ଏବଂ କ୍ରୀଡା ଚାମ୍ପିଅନ୍ ମାନିକ ଚମତ୍କାର ଭାବରେ ତାଙ୍କର ଜାତୀୟ ଯୁଦ୍ଧ ସ୍ମାରକୀ ପରିଦର୍ଶନ କରିବାର ଅଭିଜ୍ଞତା ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ।
ମୁଁ ଆପଣ ସମସ୍ତଙ୍କୁ ଅନୁରୋଧ କରିବି ଯେ ସ୍କାରକୀ ପରିଦର୍ଶନ କରନ୍ତୁ ।”

Prime Minister's Office
PM urges all to visit National War memorial
02 FEB 2022 9:55PM by PIB Delhi
Shares Manika Batra's video at NWM
Sharing a video tweet from Table Tennis player Manika Batra of her visit to National War Memorial, the Prime Minister, Shri Narendra Modi urged everyone to visit National War Memorial.
In a tweet, the Prime Minister said :
"India’s pride and sporting champion @manikabatra_TT wonderfully shared her experience of visiting the National War Memorial.
I would urge you all to visit the Memorial too."