প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মীপুম খুদিংমক্কী মফমদা নেস্নেল ৱার মেমোরিএল চৎনবা তকশিনখ্রে
02 FEB 2022 9:55PM by PIB Imphal
এন.দবল্যু.এম.দা মনিকা বত্রাগী ভীদিও শেয়ার তৌবা
তেবল তেনিস শান্নরোই মনিকা বত্রাগী নেস্নেল ৱার মেমোরিএলদা চৎখিবা মহাক্কী খোংচৎকী ভীদিও ত্বীৎ অমা শেয়ার তৌরদুনা ফ্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীপুম খুদিংমক্কী মফমদা নেস্নেল ৱার মেমোরিএল চৎনবা তকশিনখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“ভারতকী প্রাইদ অমসুং স্পোর্তিং চেম্পিয়ন @manikabatra_TTনা য়াম্না ফজবা মওংদা নেস্নেল ৱার মেমোরিএল চৎপগী মহাক্কী এক্সপরিয়েন্স অদু শেয়ার তৌরি।
ঐহাক্না ময়াম পুম্নমক্কী মফমদসু মেমোরিএল অসিদা চৎনবা ৱাফম থমজরি।”

Prime Minister's Office
PM urges all to visit National War memorial
02 FEB 2022 9:55PM by PIB Delhi
Shares Manika Batra's video at NWM
Sharing a video tweet from Table Tennis player Manika Batra of her visit to National War Memorial, the Prime Minister, Shri Narendra Modi urged everyone to visit National War Memorial.
In a tweet, the Prime Minister said :
"India’s pride and sporting champion @manikabatra_TT wonderfully shared her experience of visiting the National War Memorial.
I would urge you all to visit the Memorial too."