Prime Minister's Office
PM extends best wishes to Indian Coast Guard family on their Raising Day
01 FEB 2022 9:35AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his best wishes to the Indian Coast Guard family on their Raising Day.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Best wishes to the Indian Coast Guard family on their Raising Day.
An organisation of great strategic importance, our Coast Guard is an outstanding team of professionals, who steadfastly secure our coasts and also are at the forefront of humanitarian efforts."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ইন্দিয়ন কোস্ত গার্দপু মখোয়গী রাইজিং দেদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
01 FEB 2022 9:35AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইনদিয় কোস্ত গার্দপু মখোয়গী রাইজিং দেদা মহাক্কী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ইন্দিয়ন কোস্ত গার্দপু মখোয়গী রাইজিং দেদা য়াইফ পাউজেল পীরি।
স্ত্রেতেজীগী ওইনা য়াম্না মরু ওইবা ওর্গনাইজেশন, ঐখোয়গী কোস্ত গার্দ অসি ঐখোয়গী কোস্তশিংবু চেকশিন্না শেন্নদুনা থম্লিবা অমসুং মীওইবা জাতিগীদমক্তা হোৎনরিবশিং অদুদসু মাংজিল থাদুনা লৈরিবা, ময়ামদগী থোইদোক-হেন্দোকপা প্রোফেস্নেলশিংগী তীম অমনি।