ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବିଶିଷ୍ଟ ପ୍ରତ୍ନତତ୍ୱବିତ୍‍ ଥିରୁ ଆର ନାଗାସ୍ୱାମୀଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଦୁଃଖ ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି
23 JAN 2022 8:59PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବିଶିଷ୍ଟ ପ୍ରତ୍ନତତ୍ୱବିତ୍‍ ଥିରୁ ଆର ନାଗାସ୍ୱାମୀଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ଦୁଃଖ ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି । ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ତାମିଲନାଡୁର ଉଜ୍ୱଳ ସଂସ୍କୃତିକୁ ଲୋକପ୍ରିୟ କରିବାରେ ତାଙ୍କର ଅବଦାନକୁ ମନେ ପକାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି:
“ତାମିଲନାଡୁର ଉଜ୍ୱଳ ସଂସ୍କୃତିକୁ ଲୋକପ୍ରିୟ କରିବାରେ ଥିରୁ ଆର ନାଗାସ୍ୱାମୀଙ୍କ ଅବଦାନକୁ ଆଗାମୀ ପୀଢି କେବେବି ଭୁଲି ପାରିବେ ନାହିଁ । ଇତିହାସ, ଲିପିବିଦ୍ୟା ଏବଂ ପ୍ରତ୍ନତତ୍ୱ ପ୍ରତି ତାଙ୍କର ଉତ୍ସାହ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ଥିଲା । ତାଙ୍କର ଦେହାନ୍ତ ହେତୁ ଅତ୍ୟନ୍ତ ଦୁଃଖିତ । ତାଙ୍କ ପରିବାର ଏବଂ ବନ୍ଧୁମାନଙ୍କ ପ୍ରତି ସମବେଦନା । ଓମ୍ ଶାନ୍ତି ।”

Prime Minister's Office
PM condoles the demise of eminent archaeologist Thiru R. Nagaswamy
23 JAN 2022 8:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed sorrow on the demise of eminent archaeologist Thiru R. Nagaswamy. The Prime recalled his contribution towards popularising the vibrant culture of Tamil Nadu.
The Prime Minister tweeted :
"The coming generations will never forget the contributions of Thiru R. Nagaswamy towards popularising the vibrant culture of Tamil Nadu. His passion towards history, epigraphy and archaeology were noteworthy. Pained by his demise. Condolences to his family and friends. Om Shanti."