প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শক্নাইরবা আর্কিওলোজিস্ত থিরু আর. নাগস্বামিনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
23 JAN 2022 8:59PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শক্নাইরবা আর্কিওলোজিস্ত থিরু আর. নাগস্বামিনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে। তমিল নাদুগী থোইদোক হেন্দোকপা সংস্কৃতিবু মীয়াম্না পাম্নহন্নবগী মায়কৈদা মহাক্না লৌরম্বা থৌদাং অদু প্রধান মন্ত্রীনা নৌহৌনা নিংশিংখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীৎ তৌখি:
“তমিল নাদুগী থোইদোক হেন্দোকপা সংস্কৃতিবু মীয়াম্না পাম্নহন্নবগী মায়কৈদা থিরু আর. নাগস্বামিনা লৌরম্বা থৌদাং অদু লাক্কদৌরিবা জেনরেসনশিংনা কৈদৌনুংদা কাউররোই। পুৱারী, ইপিগ্রাফী অমসুং আর্কিওলোজিগী মায়কৈদা মহাক্কী অকনবা পুক্নিং ইহুল অদু নিংশিংনিঙাইনি। মহাক্না লৈখিদবদা চৈনা পীররে। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মরূপশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি।”

Prime Minister's Office
PM condoles the demise of eminent archaeologist Thiru R. Nagaswamy
23 JAN 2022 8:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed sorrow on the demise of eminent archaeologist Thiru R. Nagaswamy. The Prime recalled his contribution towards popularising the vibrant culture of Tamil Nadu.
The Prime Minister tweeted :
"The coming generations will never forget the contributions of Thiru R. Nagaswamy towards popularising the vibrant culture of Tamil Nadu. His passion towards history, epigraphy and archaeology were noteworthy. Pained by his demise. Condolences to his family and friends. Om Shanti."