Prime Minister's Office
PM condoles demise of noted cartoonist Shri Narayan Debnath Ji
18 JAN 2022 2:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of noted cartoonist Shri Narayan Debnath Ji.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Shri Narayan Debnath Ji brightened several lives through his works, cartoons and illustrations. His works reflected his intellectual prowess. The characters he created will remain eternally popular. Pained by his demise. Condolences to his family and admirers. Om Shanti."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବିଶିଷ୍ଟ କାର୍ଟୁନିଷ୍ଟ ଶ୍ରୀ ନାରାୟଣ ଦେବନାଥ ଜୀଙ୍କର ଦେହାନ୍ତରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶୋକପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି
18 JAN 2022 2:32PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବିଶିଷ୍ଟ କାର୍ଟୁନିଷ୍ଟ ଶ୍ରୀ ନାରାୟଣ ଦେବନାଥ ଜୀଙ୍କର ଦେହାନ୍ତରେ ଗଭୀର ଦୁଃଖ ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଶ୍ରୀ ନାରାୟଣ ଦେବନାଥ ଜୀ ତାଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟ, କାର୍ଟୁନ୍ ଏବଂ ଉଦାହରଣ ମାଧ୍ୟମରେ ଅନେକଙ୍କ ଜୀବନକୁ ଆଲୋକିତ କରିଛନ୍ତି । ତାଙ୍କର କାର୍ଯ୍ୟଶୈଳୀ ତାଙ୍କର ବୌଦ୍ଧିକ ଦକ୍ଷତାକୁ ପ୍ରତିଫଳିତ କରିଥିଲା । ସେ ସୃଷ୍ଟି କରିଥିବା ଚରିତ୍ରଗୁଡ଼ିକ ସବୁଦିନ ପାଇଁ ଲୋକପ୍ରିୟ ରହିବେ । ତାଙ୍କର ବିୟୋଗରେ ଅତ୍ୟନ୍ତ ଦୁଃଖିତ । ତାଙ୍କ ପରିବାର ଏବଂ ପ୍ରଶଂସକଙ୍କୁ ସମବେଦନା । ଓମ୍ ଶାନ୍ତି ।”