Prime Minister's Office
PM condoles demise of noted cartoonist Shri Narayan Debnath Ji
18 JAN 2022 2:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of noted cartoonist Shri Narayan Debnath Ji.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Shri Narayan Debnath Ji brightened several lives through his works, cartoons and illustrations. His works reflected his intellectual prowess. The characters he created will remain eternally popular. Pained by his demise. Condolences to his family and admirers. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না শক্নাইরবা কার্তুনিস্ত, শ্রি নরায়ন দেবনাথ জিনা লৈখিদবগী নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
18 JAN 2022 2:32PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শক্নাইরবা কার্তুনিস্ত, শ্রী নরায়ন দেবনাথ জিনা লৈখিদবদা থমোই শোক্না নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“শ্রী নরায়ন দেবনাথ জিনা মহাক্কী থবকশিং, কার্তুনশিং অমসুং ইলুস্ত্রেশনশিংগী খুত্থাংদা পুনশি কয়া অমা মংঙাল পীখি। মহাক্কী থবকশিং অসিদা মহাক্কী ইন্তেলেকচেৱেল প্রোৱেস অদু উত্থোকই। মহাক্না পুথোরকপা কেরেক্তরশিং অদু মতম চুপ্পগী ওইনা মীয়াম্না পাম্নহৌরগনি। মহাক্না লৈখিদবদা য়াম্না নুংঙাইতবা ফাওই। মহাক্কী ইমুং-মনুংশিং অমসুং মহাকপু পামজবশিংগীদমক্তা অৱাবা ফোংদোক্লি। ওম শান্তি।”