Prime Minister's Office
PM condoles demise of noted cartoonist Shri Narayan Debnath Ji
18 JAN 2022 2:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of noted cartoonist Shri Narayan Debnath Ji.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Shri Narayan Debnath Ji brightened several lives through his works, cartoons and illustrations. His works reflected his intellectual prowess. The characters he created will remain eternally popular. Pained by his demise. Condolences to his family and admirers. Om Shanti."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বিশিষ্ট কাৰ্টুনিষ্ট শ্ৰী নাৰায়ণ দেৱনাথ জীৰ বিয়োগত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
18 JAN 2022 2:32PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বিশিষ্ট কাৰ্টুনিষ্ট শ্ৰী নাৰায়ণ দেৱনাথ জীৰ বিয়োগত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে৷
টুইটাৰযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “শ্রী নাৰায়ণ দেৱনাথ জীয়ে তেওঁৰ কাম, কার্টুন আৰু ছবিৰ জৰিয়তে বহু লোকৰ জীৱন উজ্জ্বলাই তুলিছিল৷ তেওঁৰ বুদ্ধিদীপ্ত শক্তি তেওঁৰ কাম-কাজত প্রতিফলিত হৈছে। তেওঁৰ সৃষ্ট চৰিত্রসমূহ আজীৱন জনপ্রিয় হৈ থাকিব৷ তেওঁৰ মৃত্যুত অতিশয় দুঃখিত হৈছো৷ তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু অনুৰাগীসকলৰ প্ৰতি সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো৷ ওম শান্তি।”