প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না আর্মী দেদা ইন্দিয়ন আর্মী পার্সোনেলদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
15 JAN 2022 9:13AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আর্মী দেগী থৌরমদা ইন্দিয়ন আর্মী পার্সোনেলদা মহাক্কী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
ত্বীত কয়া অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“আর্মী দেগী থৌরমদা, মরু ওইনা ঐখোয়গী থৌনা ফরবা লানমীশিং, ইকাইখুম্নরবা ভেতরানশিং অমসুং মখোয়গী ইমুং-মনুংশিং য়াইফ পাউজেল পীরি। ইন্দিয়ন আর্মী অসি মখোয়গী থৌনা ফবা অমসুং প্রোফেস্নেলিজমগীদমক্তা খঙনরিবনি। ৱাহৈনা লৈবাক অসিগী সেফতীগীদমক্তা ইন্দিয়ন আর্মীনা লৌখিবা মপান নাইদ্রবা থৌদাংশিং অদুগীদমক্তা ৱাহৈনা ফোংদোকপা ঙম্লোই।
ইন্দিয়ন আর্মী পার্সোনেলনা খুদোংথিনিংঙাই ওইবা মফমশিংদা মথৌ পাংথোক্লি অমসুং নেচরেল দিজাস্তর য়াওনা হ্যমেনিতেরিয়ন খ্রাইসিস মনুংদা ঐখোয়গী প্রজাশিংদা মতেং পাংনবগীদমক্তা মাংজিল থাদুনা লৈরি। মপান লৈবাক্তা পীসকীপিং মিসনশিংদা আর্মীগী থোইদোক-হেন্দোকপা থৌদাং অদুগীদমক্তসু ইন্দিয়ানা চাউথোকচৈ।”

Prime Minister's Office
PM extends best wishes to Indian Army personnel on Army Day
15 JAN 2022 9:13AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his best wishes to the Indian Army personnel on the occasion of Army Day.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"Best wishes on the occasion of Army Day, especially to our courageous soldiers, respected veterans and their families. The Indian Army is known for its bravery and professionalism. Words cannot do justice to the invaluable contribution of the Indian Army towards national safety.
Indian Army personnel serve in hostile terrains and are at the forefront of helping fellow citizens during humanitarian crisis, including natural disasters. India is proud of the stellar contribution of the Army in Peacekeeping Missions overseas as well."