প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না কে.সি. গনাপথি অমসুং বরুন থাক্করবু তামিল নাদুগী নহাশিংদা স্পোর্তসকী মতাংদা পুক্নিং থৌগৎপীবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
07 JAN 2022 10:11AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কে.সি. গনাপথি অমসুং বরুন থাক্করবু তামিল নাদুগী নহাশিংদা “মীত দ চেমপিয়ন্স” প্রোগ্রামগী মখাদা স্পোর্তস অমসুং ফিৎনেসকী মতাংদা পুক্নিং থৌগৎপীবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
পি.আই.বি.না তৌরকপা ত্বীত অমগী পাউখুম ওইনা, প্রধান মন্ত্রীনা হাবকি;
“তামিল নাদুগী হৈ-শিংলবা নহাশিংবু পুক্নিং থৌগৎনবা কে.সি. গনাপথি অমসুং @VarunThakkar100গী য়াম্না শিংথানিংঙাই ওইবা থৌওং।
অসিগুম্বা থৌওংশিং অসিনা স্পোর্তস অমসুং ফিৎনেস মরী লৈনবা ৱাফমশিংদা এৱেয়রনেস হেনগৎহনগনি হায়বা ঐহাক্না থাজৈ।”

Prime Minister's Office
PM appreciates KC Ganapathy and Varun Thakkar for inspiring youngsters of Tamil Nadu regarding sports
07 JAN 2022 10:11AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has appreciated KC Ganapathy and Varun Thakkar for inspiring youngsters of Tamil Nadu regarding sports and fitness under the "Meet the Champions" program.
In a reply to a tweet by PIB Tamil Nadu, the Prime Minister said;
"Remarkable gesture by KC Ganapathy and @VarunThakkar100 to inspire the talented youngsters of Tamil Nadu.
I am confident such efforts will increase awareness about issues relating to sports and fitness."