প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শোইনাইরবা মীওইশিংগী ওইবা মালেমগী নুমিৎতা পি.এম.গী পাউজেল
03 DEC 2021 5:16PM by PIB Imphal
শোইনাইরবা মীওইশিংগী ওইবা মালেমগী নুমিৎতা প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি,
“শোইনাইরবা মীওইশিংগী ওইবা মালেমগী নুমিৎ অসিদা, ভাকতনা চংশিল্লিবা চাউখৎ থৌরাংদা নাম্মা শোইনাইরবা মীওইশিংনা মশক থোক্না মায় পাক্লকপা অমসুং মখোয়না লৌরিবা থৌদাং অসিবু ঐহাক্না থাগৎপা ফোংদোকচরি। মখোয়গী পুন্সি খোঙচৎ, মখোয়গী মথৌনা অমসুং অখাঙ কনবা অসি পুক্নিং থৌগৎনিংঙাইনি।
ভারত সরকারনা নাম্মা শোইনাইরবা মীওইশিংগী মপাঙ্গল কনখৎনবগীদমক ইনফ্রাস্ত্রকচর হেন্না ফগৎননবা থবক কয়া তৌরি। মরুওইবা অসি থাক মান্নবা, চপ মান্নবা চাকথুং ফংবনবা অমসুং খুদোংচাবনচিংবা অসিদা পীরি”।

Prime Minister's Office
PM’s message on International Day of Persons with Disabilities
03 DEC 2021 5:16PM by PIB Delhi
On the International Day of Persons with Disabilities, Prime Minister Narendra Modi said,
"On International Day of Persons with Disabilities, I would like to appreciate the stellar achievements and contributions of persons with disabilities to India’s progress. Their life journeys, their courage and determination is very motivating.
The Government of India is actively working to further strengthen infrastructure that empowers persons with disabilities. The emphasis remains on equality, accessibility and opportunity".