প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না তেলুগু ফিল্মগী শক্নাইরবা শৈরেংবা সিরিবেনেলা সীতারমন শাস্ত্রীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
30 NOV 2021 8:20PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তেলুগু ফিল্মগী শক্নাইরবা শৈরেংবা অমসুং পদ্ম শ্রী পীদুনা ইকাই খুম্নখ্রবা, সিরিবেনেলা সীতারমন শাস্ত্রীনা লৈখিদবদা থমোই শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“থোইদোক-হেন্দোক্লবা সিরিবেনেলা সীতারমন শাস্ত্রীনা লৈখিদবা অসিদা অৱাবা ফাওই। মহাক্কী খুৎই কয়াদা মহাক্কী শৈরেংগী ওইবা হৈথোই শিংথোইবা অমসুং মখল য়াম্বা মগুন অদু উবা ফংই। মহাক্না তেলুগুবু মমিং চৎনবা হোৎনবীরমখি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মরূপ-মপাংশিংগী মফমদা অৱাবা ফোংদোকচরি। ওঁ শান্তি।”

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of renowned Telugu film lyricist Sirivennela Seetharama Sastry
30 NOV 2021 8:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of renowned Telugu film lyricist and Padma Shri awardee, Sirivennela Seetharama Sastry.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Saddened by the passing away of the outstanding Sirivennela Seetharama Sastry. His poetic brilliance and versatility could be seen in several of his works. He made many efforts to popularise Telugu. Condolences to his family and friends. Om Shanti."