Prime Minister's Office
PM speaks to Andhra Pradesh CM about heavy rainfall in parts of the state
19 NOV 2021 6:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has spoken to Andhra Pradesh Chief Minister, Shri Y S Jagan Mohan Reddy on the situation in the wake of heavy rainfall in parts of the state. Shri Modi has assured all possible support from the Centre.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Spoke to Andhra Pradesh CM @ysjagan Garu on the situation in the wake of heavy rainfall in parts of the state. Assured all possible support from the Centre. I pray for everyone’s well-being and safety."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রাজ্যগী শরুক খরদা নোং কন্না চুবগা মরী লৈনবা ফিভমগী মতাংদা পি.এম.না আন্ধ্র প্রদেশকী সি.এম.গা ৱারী শাখ্রে
19 NOV 2021 6:38PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আন্ধ্র প্রদেশকী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী ৱাই. এস. জগন মোহন রেদ্দীগা লোইননা রাজ্যগী শরুক খরদা নোং কন্না চুবগা মরী লৈনবা ফিভমগী মতাংদা ৱারী শাখ্রে। শ্রী মোদীনা কেন্দ্র সরকারগী মায়কৈদগী পাংবা য়াবা মতেং পাংগনি হায়না থাজবা পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা, ত্বীৎ অদা হায়খি;
“আন্ধ্র প্রদেশকী সি.এম. @ysjagan Garuগা রাজ্যগী শরুক খরদা নোং কন্না চুবগা মরী লৈননবা ফিভমগী মতাংদা ৱারী শারে। কেন্দ্র সরকারগী মায়কৈদগী পীবা য়াবা মতেং পীগনি হায়না থাজবা পীরে। ঐনা মীপুম খুদিংমক্কী শোয়দ-ঙামদনবা অমসুং তেক্ত-কাইদনা লৈনবগীদমক থৌনীজরি।”