প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না নবেম্বর ১৪দা ত্রিপুরাগী বেনিফিসরী লাখ ১.৪৭ হেনবদা পি.এম.এ.ৱাই.-জি.গী অহানবা ইন্সতোলমেন্ত পীথোক্লগনি
13 NOV 2021 5:11PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ২০২১গী নবেম্বর ১৪গী নুথিল পুং অমা তাবা মতমদা ত্রিপুরাগী বেনিফিসরী লাখ ১.৪৭ হেনবদা প্রধান মন্ত্রী আৱাজ য়োজনা - গ্রমিন (পি.এম.এ.ৱাই.-জি.)গী অহানবা ইন্সতোলমেন্ত ভিদিও কনফরেন্সকী খুৎথাংদা পীথোক্লগনি। থৌরম অসিদা লুপা কোতি ৭০০ হেন্না বেনিফিসরীশিংগী বেঙ্ক একাউন্দা হকথেংননা হাপচিল্লগনি।
প্রধান মন্ত্রীগী ইন্তর্বেন্সনগী মতুং ইন্না, ত্রিপুরাগী তোপ-তোপ্পা জিও-ক্লাইমেতিক্কী ফিভম য়েংদুনা, ‘কচ্চা’ য়ুমগী ৱাহন্থোক অসি অখন্ননা রাজ্য অসিগী ওইনা হোংদোকখ্রে, হায়রিবা অসিদা ‘কচ্চা’ য়ুমদা লৈরিবা মশিং য়াম্লবা বেনিফিসরীশিং ‘পক্কা’ য়ুম অমা শাননবা মতেং ফংলগনি।
কেন্দ্রগী রুরেল দিবলপমেন্ত মন্ত্রী অমসুং ত্রিপুরাগী মুখ্য মন্ত্রীসু থৌরম অসিদা শরুক য়াগনি।

Prime Minister's Office
PM to transfer the first instalment of PMAY-G to more than 1.47 lakh beneficiaries of Tripura on 14th November
13 NOV 2021 5:11PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will transfer the first instalment of Pradhan Mantri Awaas Yojana - Gramin (PMAY-G) to more than 1.47 lakh beneficiaries of Tripura on 14th November, 2021 at 1 PM via video conferencing. More than Rs 700 crore will be credited directly to the bank accounts of the beneficiaries on the occasion.
Following Prime Minister’s intervention, taking in to account unique geo-climatic condition of Tripura, the definition of ‘kuccha’ house has been changed specifically for the state, which has enabled such a large number of beneficiaries living in ‘kuccha’ houses to get assistance to construct a ‘pucca’ house.
Union Rural Development Minister and Chief Minister of Tripura will also be present during the event.