প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না য়ু.এস.এ.বু ইন্তর্নেস্নেল সোলর এলাইয়েন্সতা তরাম্না ওকখ্রে
10 NOV 2021 10:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ুনাইতেদ স্তেতস ওফ অমেরিকাবু ইন্তর্নেস্নেল সোলর এলাইয়েন্সতা তরাম্না ওকখ্রে। শ্রী মোদীনা য়ু. এস.কী প্রসিদেন্ত মিস্তর জো বিদেনবু খোঙথাং অসিগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখি।
ক্লাইমেৎকী অখন্নবা প্রসিদেন্সিএল এনবোই মিস্তির জোন কেরীনা পীরকপা ত্বীত অমগী পাউখুমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌখি:
“@ClimateEnvoyগী য়াম্না নুঙাইবা পাউনি! ঐহাক্না @POTUSপু থাগৎচরি অমসুং থম্মোয়নুংদগী য়ু.এস.এ.বু @isolarallianceতা তরাম্না ওকচরি। হায়রিবা অসিনা লেঙদবা প্লানেৎ অমগী সোলর ইনর্জী থম্নবা ঐখোয়গী এলাইয়েন্সতা মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহল্লগনি”।

Prime Minister's Office
PM welcomes USA to International Solar Alliance
10 NOV 2021 10:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi welcomed United States of America to International Solar Alliance. Shri Modi also thanked the US President Mr Joe Biden for the step.
In a reply to tweet by the Special Presidential Envoy for Climate Mr John Kerry, the Prime Minister tweeted :
"Wonderful news @ClimateEnvoy! I thank @POTUS and wholeheartedly welcome the USA to the @isolaralliance. This will further strengthen the Alliance in our shared quest of harnessing solar energy for a sustainable planet."