প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ু.কে.গী গ্লাসগোদা পাঙথোকপা কোপ২৬কী চৈরক্তা প্রধান মন্ত্রীনা মিস্তর বিল গেতসকা উনবা
02 NOV 2021 7:58PM by PIB Imphal
২০২১গী নভেম্বর ২দা য়ু.কে.গী গ্লাসগোদা পাঙথোকপা কোপ২৬ সম্মিৎকী চৈরক্তা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মিস্তর বিল গেতসকা উনখ্রে।
২. প্রধান মন্ত্রীনা বিল অমসুং মেলিনা গেতস ফাউন্দেসন্না ভারত্তা পাইখৎখিবা থবক থৌরমশিং অদুবু থাগৎপা ফোঙদোকখি। বিল গেতসনা মিসন ইনোভেসনগী খুমাং চাওশিল্লিবা অদু প্রধান মন্ত্রীদা পাউদমখি। মখোয়না মিসন ইনোভেসনগী মখাদা ভারত্তা পাইখৎলিবা থবক থৌরমশিংগী খোঙজেল য়াংখৎনবা পাম্বৈশিংগী মতাংদা খন্নখি।
৩. গ্রিন হাইদ্রোজেন, এভিএসন ফ্যুলশিং, বেত্তরী স্তোরেজ অমসুং ভেক্সিন রিসর্চকুম্বা এরিয়াশিংদা লৈরিবা খুদোংচাবশিংগী মতাংদসু খন্নখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Mr Bill Gates on the sidelines of COP26 in Glasgow, UK
02 NOV 2021 7:58PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Mr Bill Gates on the sidelines of COP26 Summit in Glasgow, United Kingdom on 2 November 2021.
2. Prime Minister expressed appreciation for the work being done by the Bill & Melinda Gates Foundation in India. Bill Gates briefed Prime Minister on the progress of Mission Innovation. They discussed ways to step up activities in India under Mission Innovation.
3. Promising opportunities in areas like green hydrogen, aviation fuels, battery storage and vaccine research were also discussed.