প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গ্লাসগো, য়ু.কে.গী সি.ও.পি.২৬কী সাইদলাইন্সতা নেপালগী প্রধান মন্ত্রীগা লোইননা প্রধান মন্ত্রীগী মীফম
02 NOV 2021 8:02PM by PIB Imphal
১. ২০২১গী নবেম্বর ২দা য়ুনাইতেদ কিংদমগী গ্লাসগোদা পাংথোক্লিবা সি.ও.পি.২৬কী সাইদলাইন্সতা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নেপালগী প্রধান মন্ত্রী ইকাইখুম্নরবা শ্রী শের বহাদুর দ্যুবাবু গ্লাসগোদা উন্নখ্রে৷
২. কোবিদ-১৯ লাইনা-লাইচৎকী মাইয়োক্তা হৌজিক হৌজিক লান্থেংনরিবশিং অসি য়াওনা বাইলেতরেল কোওপরেসন মখাতানা মপাঙ্গল লৈহন্নবগী লম্বীশিং লিদর অনিমক্না খন্ন-নৈনখি৷ লাইনা-লাইচৎকী মতমদা মরু ওইনা ভারত্তগী নেপালদা ভেক্সিনশিং, হিদাক-লাংথকশিং অমসুং মেদিকেল ইক্ব্যুইপমেন্ত সপ্লাই তৌদুনা অমদি বোর্দরশিংদা পোৎ-চৈ ফ্রী ওইনা পুথোক-পুশিন য়াহন্দুনা ভারত অমসুং নেপালগী মরক্তা পীনরিবা ফজরবা কোওপরেসন অদু লিদর অনিনা পনখি৷ পোস্ত-পেন্দেমিক রিকোভরীদা পুন্না চৎমিন্নদুনা থবক তৌমিন্ননবা লিদর অনিমক্না য়ানখি৷
৩. মসিনা শ্রী দ্যুবানা নেপালগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা থৌ পুখিদুনা চহি অসিগী জুলাই থাদা মখোয়না তেলিফোন্দা ৱারি শানখিবা অদুগী মতুংদা প্রধান মন্ত্রী দ্যুবাবা উন্নখিবা প্রধান মন্ত্রী মোদীগী অহানবা মীফম ওইখি৷

Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Prime Minister of Nepal on the sidelines of COP26 in Glasgow, UK
02 NOV 2021 8:02PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Prime Minister of Nepal Rt. Hon. Mr. Sher Bahadur Deuba in Glasgow on the sidelines of COP26 Summit in Glasgow, United Kingdom on 2nd November 2021.
2. Both leaders discussed ways to further strengthen bilateral cooperation including in the context of ongoing efforts against the COVID-19 pandemic. The two leaders noted the excellent cooperation between India and Nepal during the pandemic particularly through the supply of vaccines, medicines and medical equipment from India to Nepal as well as by ensuring the free flow of goods across the borders. Both leaders also agreed to work closely towards post-pandemic recovery.
3. This was the first meeting of Prime Minister Modi with Prime Minister Deuba after the telephone conversation between them in July this year when Mr Deuba assumed office as the Prime Minister of Nepal.