প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পেৰালিম্পিক গেমছত পুৰুষৰ হাই জাম্প টি৪৭ত ৰূপৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে নিশাদ কুমাৰক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
29 AUG 2021 5:44PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে টকিঅ’ পেৰালিম্পিক গেমছত পুৰুষৰ হাই জাম্প টি৪৭ত ৰূপৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে নিশাদ কুমাৰক অভিনন্দন জনায়৷
টুইটাৰযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰী মোদীয়ে কয়, “অধিক আনন্দাদায়ক খবৰ টকিঅ’ৰ পৰা আহিছে৷ পুৰুষৰ হাই জাম্প টি৪৭ত নিশাদ কুমাৰে ৰূপৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে অতিশয় আনন্দিত হৈছো৷ তেওঁ এগৰাকী অনবদ্য দক্ষতা আৰু ধৈৰ্যশীল খেলুৱৈ৷ তেওঁক অভিনন্দন জনাইছো৷ #Paralympics”

Prime Minister's Office
PM congratulates Nishad Kumar for winning Silver medal in Men’s High Jump T47 at Paralympics Games
29 AUG 2021 5:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Nishad Kumar for winning the Silver medal in Men’s High Jump T47 at Paralympics Games in Tokyo.
In a tweet, the Prime Minister said;
"More joyful news comes from Tokyo! Absolutely delighted that Nishad Kumar wins the Silver medal in Men’s High Jump T47. He is a remarkable athlete with outstanding skills and tenacity. Congratulations to him. #Paralympics"