Prime Minister's Office
PM congratulates Nishad Kumar for winning Silver medal in Men’s High Jump T47 at Paralympics Games
29 AUG 2021 5:44PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Nishad Kumar for winning the Silver medal in Men’s High Jump T47 at Paralympics Games in Tokyo.
In a tweet, the Prime Minister said;
"More joyful news comes from Tokyo! Absolutely delighted that Nishad Kumar wins the Silver medal in Men’s High Jump T47. He is a remarkable athlete with outstanding skills and tenacity. Congratulations to him. #Paralympics"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নিশদ কুমারবু পেরালিম্পিক্স গেম্সতা নুপাগী হায় জম্প তি৪৭তা লুপাগী মেদল লৌরকখিবগীদমক থাগৎখ্রে
29 AUG 2021 5:44PM by PIB Imphal
তোকিওদা পাংথোকখিবা পেরালিম্পিক্স গেম্সকী নুপাগী হাই জম্প তি৪৭তা নিশদ কুমারনা লুপাগী মেদল লৌরকখিবগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎখ্রে৷
ত্বিত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ফোংদোকখি;
"তোকিওদগী হেন্না নুংঙাইরবা ই-পাউশিং লাক্লি! নিশদ কুমারনা নুপাগী হাই জম্প তি৪৭তা লুপাগী মেদল লৌরকখিবগীদমক অসুক্কী মতিক নুংঙাইবা ফাওই৷ মহাক অসি কা হেন্না হৈথোই-শিন্থোইরবা অমসুং তিনেসিতী লৈরবা শান্নরোই অমনি৷ মঙোন্দা থাগৎপা ফোংদোক্লি৷ #Paralympics"