প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ২১ অক্টোবৰত নতুন দিল্লীৰ এইমছৰ ঝাজ্জৰ কেম্পাছত নেচনেল কেঞ্চাৰ ইনষ্টিটিউটত ইনফছীছ ফাউণ্ডেশ্যন বিশ্ৰাম সদন উদ্ঘাটন কৰিব
20 OCT 2021 4:15PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ২১ অক্টোবৰ, ২০২১ত পুৱা ১০:৩০ বজাত ভিডিঅ' কনফাৰেঞ্চৰ জৰিয়তে নতুন দিল্লীৰ এইমছৰ ঝাজ্জৰ কেম্পাছত নেচনেল কেঞ্চাৰ ইনষ্টিটিউট (এনচিআই)ত ইনফছীছ ফাউণ্ডেশ্যন বিশ্ৰাম সদন উদ্ঘাটন কৰিব, আৰু ইয়াৰ পিছতে এই উপলক্ষে তেওঁ ভাষণ দিব।
৮০৬খন বিছনাযুক্ত বিশ্ৰাম সদনটো কৰ্পৰেট ছচিয়েল ৰেচপন্সিবিলিটীৰ অংশ হিচাপে সাজি উলিয়াইছে ইনফছীছ ফাউণ্ডেশ্যনে, ইয়াৰ জৰিয়তে কৰ্কট ৰোগীসকলৰ লগত থকা এটেণ্ডেণ্টসকলক বাতানুকূল থকাৰ সুবিধা প্ৰদান কৰা হ'ব, যিসকল দীৰ্ঘ সময়ৰ বাবে হাস্পতালত থাকিবলগীয়া হয়। ইয়াক প্ৰায় ৯৩ কোটি টকা ব্যয়েৰে ফাউণ্ডেশ্যনে সাজি উলিয়াইছে। ই হাস্পতাল আৰু এনচিআইৰ অ'পিডি ব্লকবিলাকৰ ওচৰতে অৱস্থিত।
কেন্দ্ৰীয় স্বাস্থ্য আৰু পৰিয়াল কল্যাণ মন্ত্ৰী শ্ৰী মনসুখ মন্দাভিয়া, হাৰিয়ানাৰ মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী মনোহৰ লাল খট্টৰ আৰু ইনফছীছ ফাউণ্ডেশ্যনৰ অধ্যক্ষ শ্ৰীমতী সুধা মূৰ্তিও অনুষ্ঠানত উপস্থিত থাকিব।

Prime Minister's Office
PM to inaugurate the Infosys Foundation Vishram Sadan at National Cancer Institute in Jhajjar campus of AIIMS New Delhi on 21st October
20 OCT 2021 4:15PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will inaugurate the Infosys Foundation Vishram Sadan at National Cancer Institute (NCI) in Jhajjar Campus of AIIMS New Delhi, on 21st October, 2021 at 10:30 AM via video conferencing, which will be followed by his address on the occasion.
The 806 bedded Vishram Sadan has been constructed by Infosys Foundation, as a part of Corporate Social Responsibility, to provide air conditioned accommodation facilities to the accompanying attendants of the Cancer Patients, who often have to stay in Hospitals for longer duration. It has been constructed by the Foundation at a cost of about Rs 93 crore. It is located in close proximity to the hospital & OPD Blocks of NCI.
Union Health & Family Welfare Minister, Shri Mansukh Mandaviya, Haryana Chief Minister Minister Shri Manohar Lal Khattar and Chairperson of Infosys Foundation, Ms Sudha Murthy, will also be present on the occasion.