প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ওক্তোবর ২১দা এ.আই.আই.এম.এস. নই দিল্লীগী ঝজ্জর কেম্পসকী নেস্নেল কেন্সর ইন্সতিত্যুৎতা ইনফোসীস ফাউন্দেসন বিশ্রাম সরন শঙ্গাগনি
20 OCT 2021 4:15PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ২০২১গী ওক্তোবর ২১গী অয়ুক পুং ১০:৩০ তাবা মতমদা এ.আই.আই.এম.এস. নই দিল্লীগী ঝজ্জর কেম্পসকী নেস্নেল কেন্সর ইন্সতিত্যুৎ (এন.সি.আই.)দা ইনফোসীস ফাউন্দেসন বিশ্রাম সরন ভিদিও কনফরেন্সকা খুৎথাংদা শঙ্গাগনি, হায়রিবা থৌরম অসিদা মহাক্না ৱা ঙাংগনি।
বেদ ৮০৬ লৈবা বিশ্রাম সরন অসি ইনফোসীস ফাউন্দেসন্না কোর্পোরেত সোসিএল রেস্পোন্সিবিলিতীগী শরুক অমা ওইনা, হোস্পিতালদা মতম কুইনা তোইনা লৈবা, কেন্সর পেসেন্তশিংগীদমক এয়র কন্দিসনগী খুদোংচাবা পীনবা শাগৎপনি। হায়রিবা অসি ফাউন্দেসন অসিনা চাওরাক্না লুপা কোতি ৯৩ চংনা শাগৎপনি। মসি হোস্পিতাল অমসুং এন.সি.আই.গী ও.পি.দি. ব্লোক মনাক্তা থম্লি।
হেলথ অমসুং ফেমিলী ৱেলফিয়রগী কেন্দ্রগী মন্ত্রী, শ্রী মনসুখ মন্দাবিয়া, হরিয়ানাগী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী মনোহর লাল খত্তর অমসুং ইনফোসীস ফাউন্দেসনগী চেয়রপর্সন, মিস সুধা মুর্থীসু থৌরম অসিদা শরুক য়াগনি।

Prime Minister's Office
PM to inaugurate the Infosys Foundation Vishram Sadan at National Cancer Institute in Jhajjar campus of AIIMS New Delhi on 21st October
20 OCT 2021 4:15PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will inaugurate the Infosys Foundation Vishram Sadan at National Cancer Institute (NCI) in Jhajjar Campus of AIIMS New Delhi, on 21st October, 2021 at 10:30 AM via video conferencing, which will be followed by his address on the occasion.
The 806 bedded Vishram Sadan has been constructed by Infosys Foundation, as a part of Corporate Social Responsibility, to provide air conditioned accommodation facilities to the accompanying attendants of the Cancer Patients, who often have to stay in Hospitals for longer duration. It has been constructed by the Foundation at a cost of about Rs 93 crore. It is located in close proximity to the hospital & OPD Blocks of NCI.
Union Health & Family Welfare Minister, Shri Mansukh Mandaviya, Haryana Chief Minister Minister Shri Manohar Lal Khattar and Chairperson of Infosys Foundation, Ms Sudha Murthy, will also be present on the occasion.