প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জুনিয়ৰ ৱৰ্ল্ড চেম্পিয়নশ্বীপৰ মেডেল টেলিৰ শীৰ্ষত স্থান লাভৰ বাবে ভাৰতীয় শ্বুটিং টীমক প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
10 OCT 2021 7:28PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে শ্বুটিং জুনিয়ৰ ৱৰ্ল্ড চেম্পিয়নশ্বীপত ১৬ সোণৰ পদককে ধৰি ৪০ টা পদকেৰে মেডেল টেলিৰ শীৰ্ষত স্থান লাভৰ বাবে ভাৰতীয় শ্বুটাৰসকলক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এইবুলি টুইট কৰেঃ
"আমাৰ শ্বুটাৰসকলে অনবদ্য প্ৰদৰ্শন কৰিছে! ভাৰতে শ্বুটিং জুনিয়ৰ ৱৰ্ল্ড চেম্পিয়নশ্বীপত ১৬ সোণৰ পদককে ধৰি ৪০ টা পদকেৰে মেডেল টেলিৰ শীৰ্ষত স্থান লাভ কৰিছে। টীমটোক অভিনন্দন জনাইছো আৰু ভৱিষ্যতৰ বাবে জনালো শুভ কামনা। এই সফলতাই বহু উদীয়মান শ্বুটাৰক অনুপ্ৰাণিত কৰিব।"

Prime Minister's Office
PM lauds Indian shooting team for topping the medal tally at the Junior World Championships
10 OCT 2021 7:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulates Indian shooters for topping the medal tally at the Shooting Junior World Championships with 40 medals including 16 Gold medals.
The Prime Minister tweeted :
"Outstanding performance by our shooters! India emerges on top of the medal tally at the Shooting Junior World Championships with 40 medals including 16 Golds. Congratulations to the team and best wishes for the future. This success will inspire several budding shooters."