প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জুনিয়র ৱার্লদ চেম্পিওনশিপস্তা মেদল তেল্লীদা খ্বায়দগী মকোক থোংবগীদমক ভারতকী শুতিং তীম্বু পি.এম.না থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
10 OCT 2021 7:28PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী শুতিং তীম্বু জুনিয়র ৱার্লদ চেম্পিওনশিপস্তা সনাগী মেদলশিং ১৬ য়াওনা মেদল ৪০ লৌদুনা মেদল তেল্লীদা মকোক তাখিবগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌরকখি:
“ঐখোয়গী শুতরশিংনা য়াম্না থোইদোক হেন্দোকপা মশান্না উৎখ্রে! ভারতনা জুনিয়র ৱার্লদ চেম্পিওনশিপস্তা সনাগী মেদলশিং ১৬ য়াওনা মেদল ৪০ লৌদুনা মেদল তেল্লীদা মকোক তাখ্রে। তীম অসিদা হরাওবা ফোংদোকচরি অমসুং তুংগীদমক খ্বায়দগী অফবা ওইরক্নবা য়াইফ পাউজেল পীজরি। হায়রিবা মায় পাকপা অসিনা হৌগৎলক্লিবা শুতরশিংদা পুক্নিং থৌগৎলগনি”।

Prime Minister's Office
PM lauds Indian shooting team for topping the medal tally at the Junior World Championships
10 OCT 2021 7:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulates Indian shooters for topping the medal tally at the Shooting Junior World Championships with 40 medals including 16 Gold medals.
The Prime Minister tweeted :
"Outstanding performance by our shooters! India emerges on top of the medal tally at the Shooting Junior World Championships with 40 medals including 16 Golds. Congratulations to the team and best wishes for the future. This success will inspire several budding shooters."