ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଜୁନିଅର ବିଶ୍ୱ ଚମ୍ପିୟନଶିପରେ ପଦକ ତାଲିକାର ଶୀର୍ଷରେ ଥିବାରୁ ଭାରତୀୟ ବନ୍ଧୁକ ଚାଳନା ଦଳକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି
10 OCT 2021 7:28PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ୧୬ ଟି ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ସମେତ ୪୦ ଟି ପଦକ ସହ ଜୁନିଅର ବିଶ୍ୱ ବନ୍ଧୁକ ଚାଳନା ଚମ୍ପିଅନସିପରେ ପଦକ ତାଲିକାର ଶୀର୍ଷରେ ଥିବାରୁ ଭାରତୀୟ ସୁଟରମାନଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି:
“ଆମର ସୁଟରଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ପ୍ରଦର୍ଶନ! ଜୁନିଅର ବିଶ୍ୱ ବନ୍ଧୁକ ଚାଳନା ଚମ୍ପିଅନସିପରେ ୧୬ ଟି ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ସହିତ ୪୦ ଟି ପଦକ ସହିତ ଭାରତ ପଦକ ତାଲିକାର ଶୀର୍ଷରେ ରହିଛି । ଦଳକୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଏବଂ ଭବିଷ୍ୟତ ପାଇଁ ଶୁଭେଚ୍ଛା । ଏହି ସଫଳତା ଅନେକ ସୁଟରଙ୍କୁ ପ୍ରେରଣା ଯୋଗାଇବ ।”

Prime Minister's Office
PM lauds Indian shooting team for topping the medal tally at the Junior World Championships
10 OCT 2021 7:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulates Indian shooters for topping the medal tally at the Shooting Junior World Championships with 40 medals including 16 Gold medals.
The Prime Minister tweeted :
"Outstanding performance by our shooters! India emerges on top of the medal tally at the Shooting Junior World Championships with 40 medals including 16 Golds. Congratulations to the team and best wishes for the future. This success will inspire several budding shooters."