ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଶାସନ ମୁଖ୍ୟ ଭାବେ ୨୦ ବର୍ଷ ପୂର୍ତ୍ତି ଅବସରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ସମ୍ପର୍କରେ ମାଇଁଗଭ କ୍ୱିଜ
07 OCT 2021 10:25AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶାସନ ମୁଖ୍ୟ ଭାବେ ଆଜି ୨୦ ବର୍ଷ ପୂରଣ କରିଛନ୍ତି । ଏହି ଅବସରରେ ମାଇଁଗଭଇଣ୍ଡିଆ ସେବା ସମର୍ପଣ କ୍ୱିଜ ପ୍ରତିଯୋଗିତା ଆୟୋଜନ କରୁଛି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ପକ୍ଷରୁ ଟ୍ୱିଟ କରାଯାଇଛି;
“ଶାସନ ମୁଖ୍ୟ ଭାବେ ପିଏମ@ ନରେନ୍ଦ୍ରମୋଦୀ ଆଜି, ଅକ୍ଟୋବର ୭ରେ ୨୦ ବର୍ଷ ପୂରଣ କରିଛନ୍ତି । ସେ ପ୍ରାୟତଃ ନିଜକୁ ଆତ୍ମନିର୍ଭର ଭାରତ ପାଇଁ କାମ କରୁଥିବା ପ୍ରଧାନ ସେବକ କହିଥାନ୍ତି । ଏହି ୨୦ ବର୍ଷରେ ଦେଶ ନିର୍ମାଣର ବିଭିନ୍ନ ଦିଗ ସମ୍ପର୍କରେ @ମାଇଁଗଭଇଣ୍ଡିଆରେ ଏହି କ୍ୱିଜରେ ଭାଗ ନିଅନ୍ତୁ: https://t.co/nEYpBCltGN”

Prime Minister's Office
MyGov quiz on the Prime Minister completing 20 years as a Head of Government
07 OCT 2021 10:25AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has completed 20 years as a head of the Government today. On this occasion, MyGovIndia is organising the Seva Samarpan Quiz Contest.
The Prime Minister Office tweeted;
"PM @narendramodi completes 20 years as a head of Government today, 7th Oct. He has often described himself as a ‘Pradhan Sevak’, working for an ‘Aatmanirbhar Bharat’. Take this quiz on @mygovindia on various aspects of nation-building in these 20 years: https://t.co/nEYpBCltGN"