প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
নিৰ্বাচনত বিজয়ী হোৱা কানাডাৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী জাষ্টিন ট্ৰুড’ক অভিনন্দন জনালে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
22 SEP 2021 9:54AM by PIB Guwahati
নিৰ্বাচনত বিজয় সাব্যস্ত কৰা কানাডাৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী জাষ্টিন ট্ৰুড’ক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
এক বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“নিৰ্বাচনত বিজয় সাব্যস্ত কৰাৰ বাবে আপোনাক অভিনন্দন জনাইছো প্ৰধানমন্ত্ৰী @জাষ্টিন ট্ৰুড! ভাৰত-কানাডাৰ মাজৰ সম্পৰ্ক আৰু অধিক শক্তিশালী কৰি তোলাৰ লগতে গোলকীয় আৰু অন্য বহুপক্ষীয় প্ৰসংগসমূহত থকা সহযোগিতা বৃদ্ধিৰ বাবে আপোনাৰ সৈতে কাম কৰি যোৱাৰ কামনা কৰিছো”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Canadian PM Justin Trudeau on victory in elections
22 SEP 2021 9:54AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Canadian Prime Minister, Justin Trudeau on his victory in the elections.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations Prime Minister @JustinTrudeau on your victory in the elections! I look forward to continue working with you to further strengthen India-Canada relations, as well as our cooperation on global and multilateral issues."