প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না কনাদিয়ন পি.এম. জস্তিন ত্রুদোবু মীখলদা মায় পাকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে
22 SEP 2021 9:54AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কনাদিয়ন প্রধান মন্ত্রী জস্তিন ত্রুদোবু মহাক্না মীখলদা মায় পাকপগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“প্রধান মন্ত্রী @JustinTrudeau মীখলদা অদোম্না মায় পাক্লরপদা হরাওবা ফোংদোকচরি! ভারত-কানাদাগী মরী হেন্না চেৎশিন্নবা লোয়ননা মালেমগী অমসুং মল্তিলেতরেল ইশুশিংদা ঐখোয়গী মতেং পাংনবাগীদমক অদোমগা পুন্না মখা তানা থবক তৌমিন্নবগী তাঞ্জা ঐহাক্না ঙাইদুনা লৈজরি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Canadian PM Justin Trudeau on victory in elections
22 SEP 2021 9:54AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Canadian Prime Minister, Justin Trudeau on his victory in the elections.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations Prime Minister @JustinTrudeau on your victory in the elections! I look forward to continue working with you to further strengthen India-Canada relations, as well as our cooperation on global and multilateral issues."