ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବ୍ଲାକଷ୍ଟୋନ ଅଧ୍ୟକ୍ଷ, ସିଇଓ ଓ ସହ-ପ୍ରତିଷ୍ଠାତା ଶ୍ରୀ ଷ୍ଟିଫେନ ସ୍ୱାର୍ଜମାନଙ୍କ ସହ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ବୈଠକ
23 SEP 2021 9:27PM by PIB Bhubaneswar
ବ୍ଲାକଷ୍ଟୋନ ଅଧ୍ୟକ୍ଷ, ସିଇଓ ଓ ସହ-ପ୍ରତିଷ୍ଠାତା ଶ୍ରୀ ଷ୍ଟିଫେନ ସ୍ୱାର୍ଜମାନ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀଙ୍କୁ ଭେଟିଛନ୍ତି ।
ଭାରତରେ ବ୍ଲାକଷ୍ଟୋନର ଚାଲିଥିବା ପ୍ରକଳ୍ପ ଓ ଭିତ୍ତିଭୂମି ଏବଂ ରିଅଲ ଇଷ୍ଟେଟ କ୍ଷେତ୍ରରେ ପୁଞ୍ଜିନିବେଶ ପାଇଁ ଆଗ୍ରହ ସମ୍ପର୍କରେ ଶ୍ରୀ ସ୍ୱାର୍ଜମାନ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କୁ ଅବଗତ କରାଇଥିଲେ । ଜାତୀୟ ଭିତ୍ତିଭୂମି ପାଇପଲାଇନ ଓ ଜାତୀୟ ମୁଦ୍ରୀକରଣ ପାଇପଲାଇନ ଅନ୍ତର୍ଗତ ଭାରତରେ ନିବେଶର ସୁଯୋଗ ସମ୍ପର୍କରେ ଉଭୟେ ଆଲୋଚନା କରିଥିଲେ ।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Mr. Stephen Schwarzman, Chairman, CEO and Co-Founder of Blackstone
23 SEP 2021 9:27PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Mr. Stephen Schwarzman, Chairman, CEO and Co-Founder of Blackstone.
Mr. Schwarzman briefed the Prime Minister about Blackstone’s ongoing projects in India, and their interest in further investments in the infrastructure and real estate sectors. Promising investment opportunities in India including those under National Infrastructure Pipeline and National Monetisation Pipeline were also discussed.