Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Mr. Stephen Schwarzman, Chairman, CEO and Co-Founder of Blackstone
23 SEP 2021 9:27PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Mr. Stephen Schwarzman, Chairman, CEO and Co-Founder of Blackstone.
Mr. Schwarzman briefed the Prime Minister about Blackstone’s ongoing projects in India, and their interest in further investments in the infrastructure and real estate sectors. Promising investment opportunities in India including those under National Infrastructure Pipeline and National Monetisation Pipeline were also discussed.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীগা ব্লেকস্তোনগী চেয়র্মেন, সি.ই.ও. অমসুং কো-ফাউন্দর, শ্রী স্তেফন স্বার্জমেনগা মীফম ফম্বা
23 SEP 2021 9:27PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ব্লেকস্তোনগী চেয়র্মেন, সি.ই.ও. অমসুং কো-ফাউন্দর, শ্রী স্তেফন স্বার্জমেনগা উন্নখ্রে।
শ্রী স্বার্জমেন্না প্রধান মন্ত্রীদা ভারত্তা চত্থরিবা ব্লেকস্তোনগী প্রোজেক্তশিং অমসুং ইনফ্রাস্ত্রকচর অমসুং রিএল ইস্তেত সেক্তর্শিংদা মখোয়না মখা তানা শেল থাদনীংবগী অপাম্বশিংগী মতাংদা শম্লপ্না পাউদমখি। মখোয়না নেস্নেল ইনফ্রাস্ত্রকচর পাইপ্লাইন অমসুং নেস্নেল মোনিতাইজেসন পাইপ্লাইন য়াওনা ভারত্তা লৈরিবা শেল থাদবা য়াবগী খুদোংচাবশিংগী মতাংদসু খন্নখি।