প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
চিকাগোদা ঙাংখিবা স্বামি বিবেকানন্দগী আইকোনিক ১৮৯৩ ৱারোল অদু প্রধান মন্ত্রীনা নিংশিংখ্রে
11 SEP 2021 11:02PM by PIB Imphal
চিকাগোদা ঙাংখিবা স্বামি বিবেকানন্দগী আইকোনিক ১৮৯৩ ৱারোলগী স্পিরিত অদুনা হেন্না ফবা, চাওখৎপা অমসুং ইনক্লুসিব ওইবা প্লানেত অমা শেমগৎপগী পোতেন্সিএল অদু লৈ হায়না প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খ্রে৷
আইকোনিক স্পিচকী এনিবর্সরী অসি মার্ক তৌরদুনা ত্বিত অমদা, প্রধান মন্ত্রী হায়খি:
“ইন্দিয়ন কল্চরগী ফজরবা মশক উৎতুনা চিকাগোদা ঙাংখিবা স্বামি বিবেকানন্দগী আইকোনিক ১৮৯৩ ৱারোল অদু নৌহৌননা নিংশিংহল্লি৷ মহাক্কী ৱারোলগী স্পিরিত অদুদা হেন্না ফবা, চাওখৎপা অমসুং ইনক্লুসিব ওইবা প্লানেত অমা শেমগৎপগী পোতেন্সিএল লৈ৷”

Prime Minister's Office
PM recalls Swami Vivekananda’s iconic 1893 speech at Chicago
11 SEP 2021 11:02PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that the spirit of Swami Vivekananda’s iconic 1893 speech at Chicago speech has the potential to create a more just, prosperous and inclusive planet.
In a tweet marking the anniversary of the iconic speech, the Prime Minister said:
“Recalling Swami Vivekananda’s iconic 1893 speech at Chicago, which beautifully demonstrated the salience of Indian culture. The spirit of his speech has the potential to create a more just, prosperous and inclusive planet.”