ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସମ୍ବତ୍ସରି ଅବସରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜ୍ଞାପନ
10 SEP 2021 8:50PM by PIB Bhubaneswar
ସମ୍ବତ୍ସରି ଅବସରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଲୋକଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ କହିଛନ୍ତି;
“କ୍ଷମା ହୃଦୟର ବ୍ୟାପକତାକୁ ଦର୍ଶାଏ । ଦୟାଳୁ ହେବା ସହ କ୍ଷମା ଦେବା ଓ ଅନ୍ୟ ପ୍ରତି ଖରାପ ଭାବନା ନରଖିବା ଆମ ସଂସ୍କୃତିର ଅଂଶବିଶେଷ ।
ମିଚ୍ଛାମି ଦୁକ୍କଦମ!
ପୂର୍ବରୁ ସମ୍ବତ୍ସରି ସମ୍ପର୍କରେ ଦେଇଥିବା ବକ୍ତବ୍ୟ ଶୁଣିବା ପାଇଁ https://t.co/cWZppmn0PM”

Prime Minister's Office
PM greets people on the occasion of Samvatsari
10 SEP 2021 8:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the occasion of Samvatsari.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Forgiveness signifies large heartedness. It is a part of our culture to be kind as well as forgiving, and not keep ill-feelings towards each other.
Michhami Dukkadam!
Here is what I had spoken about Samvatsari earlier. https://t.co/cWZppmn0PM."