প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সমবতসরী থৌরমদা পি.এম.না মীয়ামদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে
10 SEP 2021 8:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা সমবতসরী থৌরমগীদমক হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঙাকপিবা হৈবা অসি থৌজাল য়াম্না লৈবগী খুদম্নি। মিনুংশি লৈবা লোয়ননা ঙাকপিবা হৈবা, অমসুং অমগা অমগা নুংশিনদবা থমদবা অসি ঐখোয়গী চৎনবীগী শরুক অমনি।
মিছামি দুক্কদম!
মমাংদা ঐহাক্না সমবতসরীগী মরমদা ঙাংখিবা অসিদা লৈজরে।https://t.co/cWZppmn0PM.”।

Prime Minister's Office
PM greets people on the occasion of Samvatsari
10 SEP 2021 8:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the occasion of Samvatsari.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Forgiveness signifies large heartedness. It is a part of our culture to be kind as well as forgiving, and not keep ill-feelings towards each other.
Michhami Dukkadam!
Here is what I had spoken about Samvatsari earlier. https://t.co/cWZppmn0PM."