প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পেৰালিম্পিক গেমছত বেডমিণ্টনত ৰূপৰ পদক বিজয়ী সুহাস য়াথিৰাজক অভিনন্দন জ্ঞাপন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
05 SEP 2021 9:12AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে টকিঅ’ত অনুষ্ঠিত পেৰালিম্পিক গেমছত বেডমিণ্টনত ৰূপৰ পদক বিজয়ী সুহাস য়াথিৰাজক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
‘সেৱা আৰু ক্ৰীড়াৰ এক চমৎকাৰ সংগম! @dmgbnagar সুহাস য়াথিৰাজে তেওঁৰ ব্যতিক্ৰমী ক্ৰীড়া প্ৰদৰ্শনৰ জৰিয়তে সমগ্ৰ দেশবাসীৰ দৃষ্টি আকৰ্ষণ কৰিবলৈ সক্ষম হৈছে। বেডমিণ্টনত ৰূপৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে তেওঁক অভিনন্দন। তেওঁৰ ভৱিষ্যতৰ প্ৰচেষ্টাৰ বাবে তেওঁক শুভেচ্ছা জনাইছোঁ।’

Prime Minister's Office
PM congratulates Suhas Yathiraj for winning Silver medal in Badminton at Paralympics Games
05 SEP 2021 9:12AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Suhas Yathiraj for winning Silver medal in Badminton at the Paralympics Games in Tokyo.
In a tweet, the Prime Minister said;
"A fantastic confluence of service and sports! @dmgbnagar Suhas Yathiraj has captured the imagination of our entire nation thanks to his exceptional sporting performance. Congratulations to him on winning the Silver medal in Badminton. Best wishes to him for his future endeavours."