প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পেরালিম্পিক্স গেম্সকী হায় জম্পতা শরদ কুমারনা শেঞ্জেংগী মেদল ফংলকপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
31 AUG 2021 6:06PM by PIB Imphal
তোকিওদা পাংথোক্লিবা পেরালিম্পিক্স গেম্সকী হায় জম্পতা শরদ কুমারনা শেঞ্জেংগী মেদল ফংলকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে৷
ত্বিত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ফোংদোকখি;
"খুদুম চনবা ঙমদ্রবা @sharad_kumar01না শেঞ্জেংগী মেদল ফংলক্তুনা ভারত মচা খুদিংমক্কী মাইথোংবা মোমোন মীনোক তমহল্লি৷ মহাক্কী পুন্সি খোঙচৎ অসিনা মীওই কয়াবু শুমহৎলি৷ মঙোন্দা থাগৎপা ফোংদোক্লি৷#Paralympics #Praise4Para"

Prime Minister's Office
PM congratulates Sharad Kumar for winning Bronze Medal in High Jump at Paralympics Games
31 AUG 2021 6:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sharad Kumar for winning the Bronze Medal in High Jump at the Paralympics Games in Tokyo.
In a tweet, the Prime Minister said;
"The indomitable @sharad_kumar01 has brought smiles on the faces of every Indian by winning the Bronze Medal. His life journey will motivate many. Congratulations to him. #Paralympics #Praise4Para"