প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পেরালিম্পিক্স গেম্সতা অবানি লেখরানা সুতিংদা গোল্দ মেদল ফংলকপদা পি.এম.না নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
30 AUG 2021 9:22AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তোকিওদা পাঙথোক্লিবা পেরালিম্পিক্স গেম্সতা অবানি লেখরানা সুতিংদা গোল্দ মেদল ফংলকপদা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি;
“@AvaniLekhara না ফজরবা পর্ফোর্মেন্স পীখ্রে! তাঙনা ফংবা অমদি মতিক চারবা গোল্দ ফংলকপগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি, অদোমগী হোৎনবা কনবা মতৌ অমদি সুতিংদা পুক্নিং লুপচবদুনা ওইথোকপা ঙমহনবনি‍। মসি ভারতকী শান্ন-খোৎনবগী তশেংনা অখন্নবা মীৎকুপ্নি‍। অদোমগী তুংদা থেংনরক্কদবশিংগীদমক য়াইফরোল পীজরি‍।”

Prime Minister's Office
PM congratulates Avani Lekhara for winning Gold Medal in shooting at Paralympics Games
30 AUG 2021 9:22AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Avani Lekhara for winning the Gold Medal in shooting at Paralympics Games in Tokyo.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Phenomenal performance @AvaniLekhara! Congratulations on winning a hard-earned and well-deserved Gold, made possible due to your industrious nature and passion towards shooting. This is truly a special moment for Indian sports. Best wishes for your future endeavours."