ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପାରାଲିମ୍ପିକ୍ସ ଗେମ୍ସର ଟେବଲ ଟେନିସରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ବିଜେତା ଭାବିନା ପଟେଲଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଅଭିନନ୍ଦନ
29 AUG 2021 9:06AM by PIB Bhubaneswar
ପାରାଲିମ୍ପିକ୍ସ ଗେମ୍ସ, ଟୋକିଓରେ ଟେବଲ ଟେନିସରେ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ବିଜେତା ଭାବିନା ପଟେଲଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ କହିଛନ୍ତି;
“ଭାବିନା ପଟେଲ ଏକ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ଇତିହାସ ସୃଷ୍ଟି କଲେ! ସେ ଭାରତକୁ ଐତିହାସିକ ରୌପ୍ୟ ପଦକ ଆଣିଛନ୍ତି । ଏଥିପାଇଁ ତାଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଉଛି । ତାଙ୍କ ଜୀବନ ଯାତ୍ରା ପ୍ରେରଣାଦାୟୀ ଓ ଖେଳ ପ୍ରତି ଅଧିକରୁ ଅଧିକ ଯୁବପୀଢିଙ୍କୁ ଆକର୍ଷିତ କରିବ । #ପାରାଲିମ୍ପିକ୍ସ”

Prime Minister's Office
PM congratulates Bhavina Patel on winning Silver medal in Table Tennis at Paralympics Games
29 AUG 2021 9:06AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Bhavina Patel on winning Silver medal in Table Tennis at Paralympics Games in Tokyo.
In a tweet, the Prime Minister said;
"The remarkable Bhavina Patel has scripted history! She brings home a historic Silver medal. Congratulations to her for it. Her life journey is motivating and will also draw more youngsters towards sports. #Paralympics"