Prime Minister's Office
PM congratulates Bhavina Patel on winning Silver medal in Table Tennis at Paralympics Games
29 AUG 2021 9:06AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Bhavina Patel on winning Silver medal in Table Tennis at Paralympics Games in Tokyo.
In a tweet, the Prime Minister said;
"The remarkable Bhavina Patel has scripted history! She brings home a historic Silver medal. Congratulations to her for it. Her life journey is motivating and will also draw more youngsters towards sports. #Paralympics"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ভাবিনা পতেলগী মফমদা পেরালিম্পিক্স গেম্সতা তেবল তেনিসতা সিল্ভর মেদল ফংলকপগী নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
29 AUG 2021 9:06AM by PIB Imphal
ভাবিনা পতেলনা পেরালিম্পিক্স গেম্সতা তেবল তেনিসতা সিল্ভর মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে‍‍।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খিবদা;
“শিংথানিংঙাই ওইরবা ভাবিনা পতেলনা পুৱারী ইখ্রে! মহাক্না পুৱারী ওইরবা সিল্ভর মেদল অমা পুরক্লে‍। মসিগীদমক্তা মহাক্কী মফমদা নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি‍। মহাক্কী পুন্সি খোঙচৎ পুক্নিং থৌগৎনিংঙাইনি অমদি নহা কয়াবু শান্ন-খোৎনবগী লমদা চিংশিল্লি‍। #Paralympics"