প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
টকিঅ’ অলিম্পিক, ২০২০ ত মল্লযুদ্ধত ব্ৰঞ্জৰ পদক অৰ্জনৰ বাবে বজৰং পুনিয়াক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
07 AUG 2021 5:24PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে টকিঅ’ অলিম্পিক, ২০২০ ত মল্লযুদ্ধত ব্ৰঞ্জৰ পদক অৰ্জনৰ বাবে বজৰং পুনিয়াক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে।
এটা টুইটত, প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়;
"#Tokyo2020 ৰপৰা আনন্দদায়ক খবৰ লাভ কৰা গৈছে! @BajrangPunia ই লক্ষ্যণীয় যুঁজ দিলে। আপোনাৰ সাফল্যৰ বাবে অভিনন্দন জনালো, যিয়ে প্ৰতিজন ভাৰতীয়কে গৌৰৱান্বিত আৰু আনন্দিত কৰিলে।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Bajrang Punia for winning Bronze Medal in wrestling at Tokyo Olympics 2020
07 AUG 2021 5:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Bajrang Punia for winning the Bronze Medal in wrestling at Tokyo Olympics 2020.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Delightful news from #Tokyo2020! Spectacularly fought @BajrangPunia. Congratulations to you for your accomplishment, which makes every Indian proud and happy."