প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না বজরঙ্গ পুনিয়াবু তোকিও ওলিম্পিক্স ২০২০দা রেস্তলিংদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে
07 AUG 2021 5:24PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বজরঙ্গ পুনিয়াবু তোকিও ওলিম্পিক্স ২০২০দা রেস্তলিংদা ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
#Tokyo2020গী পাউ তাবদা নুঙাইজৈ! @BajrangPunia মিৎয়েং হোংফম লৈতনা লম্বা পাখি। ভারত মচা পুম্ববু চাউথোকপা ফাউহনবা অমসুং হরাওবা পীবিরিবা অদোম্না মায় পাক্লকপদা নুঙাইবদা ফোংদোকচরি।

Prime Minister's Office
PM congratulates Bajrang Punia for winning Bronze Medal in wrestling at Tokyo Olympics 2020
07 AUG 2021 5:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Bajrang Punia for winning the Bronze Medal in wrestling at Tokyo Olympics 2020.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Delightful news from #Tokyo2020! Spectacularly fought @BajrangPunia. Congratulations to you for your accomplishment, which makes every Indian proud and happy."