প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ঙসি ভেহিকল স্ক্রেপেজ পোলিসী হৌদোকপা অসি ভারতকী চাউখৎ-থৌরাংগী খোঙচৎতা শীংথানীংঙাই ওইবা মাইলস্তন অমনি
13 AUG 2021 11:35AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি ঙসি ভেহিকল স্ক্রেপেজ পোলিসী হৌদোকপা অসি ভারতকী চাউখৎ-থৌরাংগী খোঙচৎতা শীংথানীংঙাই ওইবা মাইলস্তন অমনি।
মথং-মথং ত্বিত তৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ভেহিকল স্ক্রেপেজ পোলিসী হৌদোকপা অসি ভারতকী চাউখৎ-থৌরাংগী খোঙচৎতা শীংথানীংঙাই ওইবা মাইলস্তন অমনি। ভেহিকল স্ক্রেপিং ইনফ্রাস্ত্রকচর থম্নবা গুজরাতকী ইনভেস্তর সম্মিৎ অসিনা ওইথোকপা য়াবা কয়া অমা ফংহল্লগনি। ঐহাক্না ঐখোয়গী নহারোলশিং অমসুং স্তার্তঅপশিংদা প্রোগ্রাম অসি শরুক য়ানবা হায়জরি।
ভেহিকল স্ক্রেপিং তৌবনা মতমগা চুনদ্রবা অমসুং পোলুসন থোকহল্লিবা গারীশিং অসি অকোইবগী ফীভমদা শোকহনদবা মওং অমদা ফেস আউত তৌবদা মতেং পাংগনি। ঐখোয়গী পান্দমদি অকোইবগী ফীবম ঙাকশেনবগী থৌদাং য়াবগা লোইননা কান্নগদবা #circulareconomy অমা লৈহন্নবা অমসুং স্তেকহোল্দর পুম্নমক্তা ভেল্যু ফংহন্নবা হোৎনবনি।”

Prime Minister's Office
The launch of Vehicle Scrappage Policy today is a significant milestone in India’s development journey: PM
13 AUG 2021 11:35AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that the launch of Vehicle Scrappage Policy today is a significant milestone in India’s development journey.
In a series of tweet, the Prime Minister said;
"The launch of Vehicle Scrappage Policy today is a significant milestone in India’s development journey. The Investor Summit in Gujarat for setting up vehicle scrapping infrastructure opens a new range of possibilities. I would request our youth & start-ups to join this programme.
Vehicle scrapping will help phase out unfit & polluting vehicles in an environment friendly manner. Our aim is to create a viable #circulareconomy & bring value for all stakeholders while being environmentally responsible."