প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
টকিঅ’ অলিম্পিক ২০২০ৰ জেভেলিন থ্ৰ’ত স্বৰ্ণ পদক জয় কৰাৰ বাবে নীৰজ চোপ্ৰাক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ অভিনন্দন
07 AUG 2021 6:00PM by PIB Guwahati
টকিঅ’ অলিম্পিক, ২০২০ত জেভেলিন থ্ৰ’ত স্বর্ণ পদক জয় কৰাৰ বাবে নীৰজ চোপ্ৰাক প্রধানমন্ত্রী শ্রী নৰেন্দ্র মোদীয়ে অভিনন্দন জনায়৷ প্রধানমন্ত্রীয়ে লগতে কয় যে যে নীৰজে এক অনবদ্য আবেগ লৈ খেলিলে আৰু তেওঁ অসাধাৰণ ধৈর্য প্ৰদৰ্শন কৰিলে।
টুইটাৰযোগে প্রধানমন্ত্রীয়ে কয়, “ টকিঅ’ত ইতিহাস ৰচনা হ’ল! @Neeraj_chopra1ই আজি যি অর্জন কৰিছে, সেয়া চিৰস্মৰণীয় হৈ থাকিব। তৰুণ নীৰজে দুর্দান্ত খেল খেলিলে৷ তেওঁ এক অনবদ্য আবেগ লৈ খেলিলে আৰু অসাধাৰণ ধৈর্য প্ৰদৰ্শন কৰিলে। #Tokyo2020ত স্বর্ণ পদক জয়ৰ বাবে তেওঁক অভিনন্দন জনাইছো৷”

Prime Minister's Office
PM congratulates Neeraj Chopra for winning Gold Medal in Javelin Throw at Tokyo Olympics 2020
07 AUG 2021 6:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Neeraj Chopra for winning the Gold Medal in Javelin Throw at Tokyo Olympics 2020. The Prime Minister also said that he played with remarkable passion and showed unparalleled grit.
In a tweet, the Prime Minister said;
"History has been scripted at Tokyo! What @Neeraj_chopra1 has achieved today will be remembered forever. The young Neeraj has done exceptionally well. He played with remarkable passion and showed unparalleled grit. Congratulations to him for winning the Gold. #Tokyo2020"