Prime Minister's Office
PM congratulates Neeraj Chopra for winning Gold Medal in Javelin Throw at Tokyo Olympics 2020
07 AUG 2021 6:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Neeraj Chopra for winning the Gold Medal in Javelin Throw at Tokyo Olympics 2020. The Prime Minister also said that he played with remarkable passion and showed unparalleled grit.
In a tweet, the Prime Minister said;
"History has been scripted at Tokyo! What @Neeraj_chopra1 has achieved today will be remembered forever. The young Neeraj has done exceptionally well. He played with remarkable passion and showed unparalleled grit. Congratulations to him for winning the Gold. #Tokyo2020"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নীরাজ চোপ্রাবু তোকিও ওলিম্পিক্স ২০২০গী জেবলিন থ্রোদা সনাগী মেদল ফংলকখিবগীদমক থাগৎখ্রে
07 AUG 2021 6:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নীরাজ চোপ্রাবু তোকিও ওলিম্পিক্স ২০২০গী জেবলিন থ্রোদা সনাগী মেদল ফংলকখিবগীদমক থাগৎখ্রে৷ মহাক্না পুক্নিং চিংশিন্নিংঙাই ওইরবা মওংদা শান্নখি অমসুং ময়ামগা মান্নদবা মওংদা থৌনা উৎখি হায়না প্রধান মন্ত্রীনসু ফোংদোকখি৷
ত্বিত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ফোংদোকখি;
"তোকিওদা পুৱারী ইখ্রে! @নীরাজ_চোপ্রা১না ঙসি ফংলিবা অসি মতম পুম্নমক্কী ওইনা নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি৷ নহা ওইরিবা নীরাজনা কা-হেন্না হৌথোই-শিন্থোইরবা মওংদা শান্নখি৷ মহাক্না পুক্নিং চিংশিন্নিংঙাই ওইরবা মওংদা শান্নখি অমসুং ময়ামগা মান্নদবা মওংদা থৌনা উৎখি৷ #তোকিও ২০২০দা সনাগী মেদল ফংলকপগীদমক মহাকপু থাগৎলি"