প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দীপক পুনিয়া শম্নাদা ব্রোঞ্জ ফংহৌদ্রে অদুবু ঐখোয় পুম্বগী থম্মোয়দি হুখ্রে: পি.এম.
05 AUG 2021 5:42PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা, হায় মদুদি দীপক পুনিয়া শম্নাদা ব্রোঞ্জ ফংহৌদ্রে অদুবু ঐখোয় পুম্বগী থম্মোয়দি হুখ্রে । প্রধান মন্ত্রী মসিসু হায় মদুদি মহাক অসি গ্রীত অমসুং হৈশিংবগী পাৱরহাউসনি।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“দীপক পুনিয়া শম্নাদা ব্রোঞ্জ ফংহৌদ্রে অদুবু ঐখোয় পুম্বগী থম্মোয়দি হুখ্রে । প্রধান মন্ত্রী মসিসু হায় মদুদি মহাক অসি গ্রীত অমসুং হৈশিংবগী পাৱরহাউসনি। তুংগী অহেনবা তান্নবা কয়া দীপক্তা য়াইফরোল পীজরি।#Tokyo2020”

Prime Minister's Office
Deepak Punia lost the Bronze narrowly but he has won our hearts: PM
05 AUG 2021 5:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that Deepak Punia lost the Bronze narrowly but he has won our hearts. The Prime Minister also said that he is a powerhouse of grit and talent.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Deepak Punia lost the Bronze narrowly but he has won our hearts. He is a powerhouse of grit and talent. My best wishes to Deepak for his future endeavours. #Tokyo2020"