ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଦୀପକ ପୁନିଆ ଅଳ୍ପକେ କାଂସ୍ୟ ପଦକ ହରାଇଲେ ହେଲେ ଆମ ହୃଦୟ ଜିତିଲେ: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
05 AUG 2021 5:42PM by PIB Bhubaneswar
ଦୀପକ ପୁନିଆ ଅଳ୍ପକେ କାଂସ୍ୟ ପଦକ ହରାଇଲେ ହେଲେ ଆମ ହୃଦୟ ଜିତିଲେ ବୋଲି କହିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ । ଦୀପକ ଧୈର୍ଯ୍ୟ ଓ ପ୍ରତିଭାର ଗନ୍ତାଘର ବୋଲି କହିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ।
ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଦୀପକ ପୁନିଆ ଅଳ୍ପକେ କାଂସ୍ୟ ପଦକ ହରାଇଲେ ହେଲେ ଆମ ହୃଦୟ ଜିତିଲେ । ସେ ଧୈର୍ଯ୍ୟ ଓ ପ୍ରତିଭାର ପାଓ୍ୱାରହାଉସ । ଦୀପକଙ୍କ ଭବିଷ୍ୟତର ପ୍ରୟାସ ପାଇଁ ଶୁଭକାମନା ଜଣାଉଛି ।#Tokyo2020”

Prime Minister's Office
Deepak Punia lost the Bronze narrowly but he has won our hearts: PM
05 AUG 2021 5:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that Deepak Punia lost the Bronze narrowly but he has won our hearts. The Prime Minister also said that he is a powerhouse of grit and talent.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Deepak Punia lost the Bronze narrowly but he has won our hearts. He is a powerhouse of grit and talent. My best wishes to Deepak for his future endeavours. #Tokyo2020"