Prime Minister's Office
PM congratulates Indian Navy and Cochin Shipyard limited for maiden sea sortie by 'Vikrant'
04 AUG 2021 9:01PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Indian Navy and Cochin Shipyard limited for maiden sea sortie by the Indigenous Aircraft Carrier 'Vikrant'. The Prime Minister also said that it is a wonderful example of Make in India.
In a tweet, the Prime Minister said;
"The Indigenous Aircraft Carrier 'Vikrant', designed by Indian Navy's Design Team and built by @cslcochin, undertook its maiden sea sortie today. A wonderful example of @makeinindia. Congratulations to @indiannavy and @cslcochin on this historic milestone."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ইন্দিয়ন নেভী অমসুং কোচিন শিপয়ার্দ লিমিতেদকী 'বিক্রান্ত'গী অহানবা সমুদ্রগী খোঙচৎকী চাংয়েং পাঙথোকখিবদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
04 AUG 2021 9:01PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইন্দিয়ন নেভী অমসুং কোচি শিপয়ার্দ লিমিতেদকী ইন্দিজিনস এয়রক্রাফ কেরিয়র ‘বিক্রান্ত’গী অহানবা সমুদ্রগী খোঙচৎকী চাংয়েং পাঙথোকখিবদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা মসি মেক ইন ইন্দিয়াগী নীংথিজরবা খুদম অমনি হায়নসু ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ইন্দিয়ন নেভীগী দিজাইন তীমনা দিজাইন তৌখিবা অমসুং @cslcochinনা শাখিবা ইন্দিজিনস এয়রক্রাফ কেরিয়র ‘বিক্রান্ত’না ঙসি মহাক্কী অহানবা সমুদ্রগী খোঙচৎকী চাংয়েং পাঙথোকখ্রে। মসি @makeinindiaগী নীংথিজরবা খুদম অমনি। ইতিহাসিক ওইবা মাইপাকপা অসিগীদমক @indiannavy অমসুং @cslcochinবু থাগৎপা ফোঙদোকচরি।”