প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বিহাৰৰ প্ৰগতিৰ অৰ্থে গুৰুত্বপূৰ্ণ যোগাযোগ ব্যৱস্থাত উদ্দীপনা যোগোৱা দ্বাৰভাঙা বিমানবন্দৰক লৈ সন্তোষ প্ৰকাশ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
23 JUL 2021 7:41PM by PIB Guwahati
বিহাৰৰ প্ৰগতিৰ অৰ্থে যোগাযোগ ব্যৱস্থাত উদ্দীপনা যোগোৱা আৰু এটা গুৰুত্বপূৰ্ণ অৱদানকাৰী হৈ পৰা দ্বাৰভাঙা বিমানবন্দৰক লৈ প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে সন্তোষ প্ৰকাশ কৰিছে।
এজন যাত্ৰীৰ এটা টুইটৰ সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এইবুলি টুইট কৰে;
"জানি সন্তোষ পালো!
আমি বিমান পৰিবহণ খণ্ডটোৰে সম্পৰ্কীয় যোগাযোগ ব্যৱস্থা আৰু সুবিধাৰ বৰ্ধনৰ অৰ্থে কাম কৰি আছো।
বিহাৰৰ প্ৰগতিৰ অৰ্থে দ্বাৰভাঙা বিমানবন্দৰ এটা গুৰুত্বপূৰ্ণ অৱদানকাৰী হৈ পৰিছে।"

Prime Minister's Office
PM expresses happiness on Darbhanga airport for boosting connectivity important to Bihar’s progress
23 JUL 2021 7:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness on Darbhanga airport for boosting connectivity and becoming an important contributor to Bihar’s progress.
Reacting to a tweet by a user the Prime Minister tweeted;
"Happy to know!
We are working towards boosting connectivity and comfort as far as the aviation sector is concerned.
As for Darbhanga airport, it is becoming an important contributor to Bihar’s progress."