প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বিহারগী চাউখৎ থৌরাংদা মরুওইবশিং হেন্না পীবগীদমক দরভঙ্গা এয়রপোর্ত্তা হরাওবা ফোংদোকখ্রে
23 JUL 2021 7:41PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বিহারগী চাউখৎ থৌরাংদা মরুওইবশিং হেন্না পীবা অমসুং মরুওইবা কন্ত্রিব্যুতর অমা ওইবগীদমক দরভঙ্গা এয়রপোর্ত্তা হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
য়ুজর অমগী ত্বীত অমদা পাউখুম পীরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌখি;
“খঙবদা নুঙাইগনি!
ঐখোয়না এবিএসন সেক্তর অসিনা য়ারিবমখৈ অহেনবা কনেক্তিবিতী অমসুং নুঙাইনবা থবক তৌগনি।
দরভঙ্গা এয়রপোর্তগুম্না, বিহারগী চাউখৎ থৌরাংদা মরুওইবা কন্ত্রিব্যুতর অমা ওইরক্লি”।

Prime Minister's Office
PM expresses happiness on Darbhanga airport for boosting connectivity important to Bihar’s progress
23 JUL 2021 7:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness on Darbhanga airport for boosting connectivity and becoming an important contributor to Bihar’s progress.
Reacting to a tweet by a user the Prime Minister tweeted;
"Happy to know!
We are working towards boosting connectivity and comfort as far as the aviation sector is concerned.
As for Darbhanga airport, it is becoming an important contributor to Bihar’s progress."