প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বেদমিন্তনগী শান্নরোয় শ্রী নন্দু নতেকরনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
28 JUL 2021 11:50AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বেদমিন্তনগী শান্নরোয় শ্রী নন্দু নতেকরনা লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “শ্রী নন্দু নতেকরনা ভারতকী শান্ন-খোৎনবগী পুৱারীদা অখন্নবা মফম অমা কনখি। মহাক মপা লৈতবা বেদমিন্তনগী শান্নরোয় অমনি অমসুং অফাওবা মেন্তর অমনি। মহাক্না হৌগৎলক্লিবা শান্নরোয়শিংবু পুক্নিং থৌগৎপদা লেপ্পা লৈতনা মায় পাক্লি। মহাক্না লৈখিদবা অসি নুঙাইতবা অমনি। অৱাবা তারবা পুংফম অসিদা ঐহাক্কী ৱাখলনা মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মমান্নবশিংগী মনাক্তা লৈরি। ওম শান্তি”।

Prime Minister's Office
PM condoles demise of badminton player Shri Nandu Natekar
28 JUL 2021 11:50AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of badminton player Shri Nandu Natekar.
In a tweet, the Prime Minister said, "Shri Nandu Natekar has a special place in India’s sporting history. He was an outstanding badminton player and a great mentor. His success continues to motivate budding athletes. Saddened by his demise. My thoughts are with his family and friends in this sad hour. Om Shanti."