প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গুজরাতকী হান্নগী মন্ত্রী শ্রী দেবনন্দভাই সোলানকিনা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
17 JUL 2021 11:30PM by PIB Imphal
গুজরাতকী হান্নগী মন্ত্রী শ্রী দেবনন্দভাই সোলানকিনা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে৷
ত্বিত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ফোংদোকখি :
"গুজরাতকী হান্নগী মন্ত্রী শ্রী দেবনন্দভাই সোলানকিনা লৈখিদবা অসিনা অসুক্কী মতিক নুংঙাইহন্দ্রে৷ ময়ামগীদমক মহাক্না লৌরম্বা থৌদাং অদু মতম পুম্নমক্তা নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি৷ লৈখিদ্রবা থৱাইনা শান্তি লৈনা লৈরুনবগীদমক ঐনা ইশ্বরগী মফমদা থৌনিজরি অমসুং ইমুং-মানুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি....ওম শান্তি!"

Prime Minister's Office
PM condoles demise of former Gujarat Minister Shri Devanandbhai Solanki
17 JUL 2021 11:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the demise of former Minister of Gujarat Shri Devanandbhai Solanki.
In a tweet, the Prime Minister said :
"Saddened on death of former Minister of Gujarat Shri Devanandbhai Solanki.His social contribution shall be remembered for ever.My deep prayers for peace to the departed soul and consolation to the bereaved family....Om shanti!"