প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দাঃ শ্যামা প্রসাদ মুখর্রজীদা মহাক্কী মপোক নুমিৎতা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
06 JUL 2021 8:20AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা, ঙসি দাঃ শ্যামা প্রসাদ মুখর্রজীদা মহাক্কী মপোক নুমিৎতা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়,
“ঐহাক্না দাঃ শ্যামা প্রসাদ মুখর্রজীদা মহাক্কী মপোক নুমিৎতা ইকাই খুম্নবা উৎচরি। মহাক্কী থাক ৱাংবা ৱাখল্লোন্না ঐখোয়গী লৈবাক অসিদা মীওই মিলিয়ন কয়া অমা পুক্নিং থৌগৎখি। দাঃ মুখর্রজীনা ভারতকী অমত্তা ওইনা পুনবা অমসুং চাওখৎ থৌরাংশিংদা মহাক্কী পুন্সি কৎথোকখি। মহাক্না মশামকপু লাইরিক লাইশু হৈবা অমসুং হৈ-শিংবা অমা ওইনা শকতাকখি”।

Prime Minister's Office
PM pays tributes to Dr. Syama Prasad Mookerjee on his Jayanti
06 JUL 2021 8:20AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Dr. Syama Prasad Mookerjee on his Jayanti today.
In a tweet, the Prime Minister said,
"I bow to Dr. Syama Prasad Mookerjee on his Jayanti. His lofty ideals motivate millions across our nation. Dr. Mookerjee devoted his life towards India’s unity and progress. He also distinguished himself as a remarkable scholar and intellectual."