প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা পুদুচেরীদা নৌনা ৱাশক লৌখিবা মন্ত্রীশিংদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
27 JUN 2021 6:08PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি পুদুচেরীদা নৌনা ৱাশক লৌখিবা মন্ত্রীশিংদা য়াইফরবা পাউজেল পীখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়, “পুদুচেরীদা ঙসি ৱাশক লৌখিবা মন্ত্রী পুম্বদা য়াইফ পাউজেল পীজরি। তীম অসিনা ফিরেপ চেৎনা থবক তৌবা ওইরসনু অমসুং পুদুচেরীগী মীয়ামগী নিংজবা পুম্বা থুংহনবা ঙম্বা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
PM wishes newly sworn in Ministers in Puducherry
27 JUN 2021 6:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his Best wishes to all those who took oath as Ministers in Puducherry today.
In a tweet, the Prime Minister said, "Best wishes to all those who took oath as Ministers in Puducherry today. May this team work with determination and fulfil the aspirations of the wonderful people of Puducherry."